2011. február 2., szerda

Egy nagyon szép nap története.

2011.01.30. Sokaknak ez a dátum csak egy nap az életükben. Éppen most vasárnap, pihenés, családdal töltött szép órák, nyugalom.
Nekem ez a nap életem végéig azt jelenti, hogy van egy virtuális családom, akik képesek voltak heteken át levelezni, tervezgetni, hogy a topikunk 5. születésnapjára nekem ajándékot készítsenek. Ez az ajándék nem más, mint egy kiállítás megszervezése volt.
A mai napig néha még mindig álomként élem meg, de olvasva a bejegyzéseket, és azoknak a bejegyzéseit, akik nem tudtak eljönni, ott ültek a gép előtt, hogy Antal Laci helyszíni közvetítést tartott, részesei lehettek azoknak az óráknak, bizonyítják, hogy ez megtörtént.
Eddig tartott, amíg a gondolataimat össze tudtam szedni, hogy én is megírjam, mit éreztem, és ismét nagy-nagy köszönetet mondjak a Csibéimnek”, a szervezőknek, a titkot megőrzőknek, és a munkáikat beküldőknek, akik ezt a színvonalas, gyönyörű kiállítást létrehozták.
Nagyon büszke vagyok Rátok, és örülök, hogy Veletek, Köztetek lehetek.
Életem egyik legszebb napja volt, ami a gondok és nehézségek idején segíteni fognak nekem.
Ahogy Exiefo a köszöntésében mondta, és amit már én is írtam a topikon,
„Láncszemek vagyunk egy nagy terítőben” Ott is írtam, hadd legyek én a középső láncszem, hogy átölelhessem az összes Csibémet egyszerre.


Ezzel a levéllel indult a szervezés:

Sziasztok Kézimunkások!
 2011 január 16-án lesz a topic 5-ik szülinapja. Annak a topicnak, ami sokszor a legpörgősebbek között van, ahol nagyon sok barátság, mini és nagytalik egymást érték, ahol biztos van mindig egy vagy inkább sok segítségnyújtó kéz, fonal és mintacsere, időközönként teljes országos és határon túli logisztikai szervezés. Ahol egy kézimunkázni szerető család kovácsolódott össze.

És ugye köztünk marad? Gondoltam, Jolimamának, a topic háziasszonyának és tyúkanyójának meglepetés lenne. Neki akkor szólnánk, amikor feldekoráltuk a termet.

Ezt a titkot sikerült végig megőrizni.
A kiállítás képeit a Vendégkönyvön lévő linkeken lehet megnézni. Esetleg észrevételt is örömmel olvasnék:-)

A kiállítás vendégkönyve

Ajándékokat is kaptam:-)

4 megjegyzés:

 1. placeMamikám ! Örülök, hogy oromet szerezhettünk neked. Látod a kiállítást is megértük az ötödiken. Jó volt látni a közös munka gyümőlcsét, a sok szép munkát és hogy milyen sokfélék is vagyunk. Puszi Marcsi

  VálaszTörlés
 2. - és ahogy olvasom , nagy az érdeklődés, meg hosszabbodott március végéig a látogatás lehetősége.
  Ez meg még "örömhab" az "örömtortán":-)
  lehet hogy elindult egy sorozat ??

  VálaszTörlés
 3. Örülök hogy sikerült a meglepetés. Jó volt látni az örömöd.

  VálaszTörlés